Rreth nesh

Tafaj & Co, si kompani lider, është furnizues dhe shitës të mjeteve të industrisë, mjete të punës, pajisje për kopsht, pajisjeve shtëpiake dhe shumë më shumë. Të gjitha produktet nga markat më të njohura botërore!
Historiku
Puna e pa lodhshme dhe marrëdhëniet tona me partnerët tanë, na kanë dhënë mundësinë që të jemi këtu sot. Fokusi ynë kryesor është klienti, andaj qëllimi ynë kryesor është që ata të ndahen gjithmonë me buzëqeshje dhe të kënaqur. Paralelisht, në të njëjtën kohë, përqëndrohemi në risitë më të fundit të teknologjisë në mënyrë që t’i sjellim ato në treg në shërbim dhe në të mirë të klientëve tanë.
Një falënderim të madh i arritjeve tona shkon edhe për bashkëpunëtorët dhe partnerët tanë, të cilët na besuan dhe vazhdojnë të na besojnë markat e tyre më të njohura Evropjane dhe Botërore

Shërbimet tona

Brendet Evropjane në Kosovë

Rritje e vazhdueshme për çdo vit me rradhë. Ju kushtojmë vëmendje në vazhdimsi kërkesave dhe nevojave të klientëva tane

Mjete dhe pajisje

Lider në rajon për shërbimet dhe produketet që ne i ofrojmë

Cilësia e garantuar

Ju sjellim më afër mjetet dhe pajisjet më të reja dhe më inovative nga markat më të njohura Evropiane dhe Botërore!

Të gjitha tek ne

Të gjitha në një vend të vetëm, në Tafaj & Co. Qoftë mjete apo materiale për ndërtim, shtëpi, zyrë, kopsht, e shumë çka tjetër, i gjeni të gjitha tek ne!

Fjala e Themeluesit

Punojë për t’ju sjellur më të mirën në industrinë dhe fushëveprimin tonë. Fokusohemi që maksimalisht t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Në emrin tim personal si dhe në emër të Tafaj&Co Ju falënderoj thellë nga zemra që na besoni. I juaji, Tafaj