Lider në Kosovë

Furnizues dhe shitës të mjeteve të industrisë, mjete të punës, pajisje për shtëpi dhe kopsht, pompa dhe filtrave të ujit si dhe shumë më shumë. Të gjitha produktet nga markat më të njohura botërore!

Na vizitoni

Pse te NA ZGJiDHni NE

Rritje e vazhdueshme!

Rritje e vazhdueshme për çdo vit me rradhë. Ju kushtojmë vëmendje në vazhdimsi kërkesave dhe nevojave të klientëva tane

Lider

Lider në rajon për shërbimet dhe produketet që ne i ofrojmë

Inovacion

Ju sjellim më afër mjetet dhe pajisjet më të reja dhe inovative nga markat më të njohura Evropiane dhe Botërore!

Të gjitha në një vend

Të gjitha në një vend të vetëm, në Tafaj & Co. Qoftë mjete apo materiale për ndërtim, shtëpi, kopsht, e shumë çka tjetër, i gjeni të gjitha tek ne!

RRUGËTIMI YNË

Rrugëtimi jonë fillon prapa në vitin 2001. Synimi jonë ka qenë dhe është që të sjellim më të mirën vazhdimisht. Që nga fillimi, gjithmonë jemi rritur dhe vazhdimisht sjellim zgjidhjet më të mira për klientët tanë

Sot, shënojmë mbi 15 000 artikuj në dispozicion nga mbi 50 marka dhe partnerë lider nga e gjithë bota.

disa numra dhe statistika

Punetore
0
Produkte
0
Vite
0

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection