Përfaqësitë

Stiga

Nga kositësit e barit deri te prerëset e gardheve, të gjitha produktet në të gjithë Grupin STIGA e zgjidhin problemin nga detyrat e kopshtarisë. Të krijuara sipas standardeve më të larta, mjetet tona janë inteligjente, të forta dhe i nënshtrohen testeve të rrepta të sigurisë.
Rezultati është një portofol mjetesh cilësore për çdo kopsht dhe çdo kopshtar.

Luxor

Luxor ka prodhuar zorrë fleksibël dhe komponentë për sistemet hidraulike, sanitare dhe ngrohje për më shumë se gjashtëdhjetë vjet. Produktet Luxor rrjedhin nga më të mirat e produkteve Made in Italy dhe nga tradita e gjatë italiane në përpunimin mekanik. Ato garantojnë cilësi dhe besueshmëri totale që rezulton nga një proces prodhimi shumë teknologjik dhe ekspertizë e gjerë.

Pedrollo

Pedrollo është një kompani e madhe, vazhdimisht në rritje, e cila shtrihet në një zonë të përshtatshme për një vëllim prodhimi që ka arritur në 2 milionë pompa në vit. Objektet e kompanisë në fakt zënë një sipërfaqe shumë të madhe dhe vazhdimisht në zgjerim që aktualisht arrin në mbi 100,000 m2: dimensione që e bëjnë Pedrollo një zonë industriale më vete, të ndarë në disa impiante, secila me strukturën dhe pozicionin e vet efikas në kuadrin e prodhimit. .

Claber

Claber është marka italiane e zgjedhur nga miliona njerëz që e duan natyrën dhe duan produktet më të mira për t’u kujdesur për të. Një rrugë e shënuar nga suksesi i produkteve revolucionare që tani janë ikona të stilit dhe funksionalitetit.

Atlas Filtri

filtrimi dhe trajtimi i ujit që nga viti 1975
Për më shumë se 40 vjet ne kemi marrë një rol të rëndësishëm në filtrimin e ujit dhe trajtimin e ujit falë projektimit, prodhimit dhe shpërndarjes së komponentëve për filtrimin e ujit të pijshëm dhe pajisjeve për trajtimin e ujit për përdorim civil ose industrial në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare.

Archman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercita ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque consequat massa quis ligulaconsequat.

Unidelta

Unidelta u themelua në Vestone (Brescia) në 1973.
Në atë që më vonë do të njihet si “Valle del Tondino”, vëllezërit Freddi (Leandro dhe Eugenio) vendosin të bastojnë në plastikë.
Si pionierë të vërtetë, ata kuptuan menjëherë potencialin e tregut të tubave të polietilenit, i cili brenda pak vitesh do të kishte zëvendësuar tregun e tubave metalikë.

Profine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercita ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque consequat massa quis ligulaconsequat.

Varem

Historia e Varem është e lidhur fort me origjinën, territorialitetin dhe kulturën e korporatës në Italinë verilindore. Një zonë gjeografike e vendit që, që nga periudha e parë e pasluftës, ka parë ekonominë dhe zhvillimin industrial të saj të shpërthejnë në mënyrë eksponenciale falë punës dhe krijimtarisë së popullit Veneto.

Italtecnica

Italtecnica vendos standardet në sektorin e hidraulikës dhe ngrohjes falë më shumë se 40 viteve përvojë në zhvillimin e sistemeve të kontrollit të pompës elektrike për përdorim shtëpiak, bujqësor dhe industrinë e lehtë. Marka Italtecnica njihet në mbarë botën si sinonim dhe garanci e cilësisë së lartë.
Njerëzit që punojnë në kompani çdo ditë janë ata që e bëjnë atë të jashtëzakonshëm. Burrat dhe gratë në Italtecnica vendosin vlerat e entuziazmit, punës në grup dhe energjisë në produktet dhe vendimet e kompanisë çdo ditë.